Rozë

Këta janë dy banorët e preferuar të BBVA, kanë një avantazh

Gjatë prime të Big Brother VIP Albania, është hapur një votim për banorin më të preferuar.

Banorët më të preferuar janë zgjedhur Luizi dhe Armaldo.

Ata të dy do të jenë imun, do të kenë imunitet ndaj nominimeve.

Luizi është shprehur shumë i kënaqur nga vendimi i publikut, si dhe uroj që nuk do t’i zhgënjejë ata.

Në shtëpinë e Big Brother gjatë prime do të hyjnë tre banorë, dy prej tyre veçse ju kanë bashkuar shtëpisë.

/Shqip.com