Rozë

Këta banorë shkojnë në televotim, kush do dalë?

Banorët kanë përzgjedhur Françeskën, Eglën, Ilnisën, Meritonin, Rozën, Ledjonën dhe Erjolën për t’i dërguar në televotim.

Një nga ta të shtunën do të lërë shtëpinë.

Arbri tha se në rrezik për të dalë janë Françeska dh Egla.

Kurse Ori, mendon se Meritoni, Ledjona dhe Roza, janë në rrezik.

Ndërkohë, Ledjoni para se të mbyllte spektaklin paralajmëroi se të shtunën do hyjnë dy banorë të rinj, të cilët sipas tij do ta trazojnë edhe më shumë shtëpinë.

/Shqip.com