Horoskopi i datës 9 korrik

 • dashi

  Ju duhet të pranoni faktin se njerëz të ndryshëm kanë pikëpamje të ndryshme për jetën dhe jo gjithmonë do t’i shohin gjërat njësoj si ju. Ka vend në botë për të gjitha nuancat e opinioneve, ndaj përpiquni të përqafoni dallimet tuaja. Mësoni nga njëri-tjetri.

 • demi

  Nëse bëni gjithçka për të qenë të shoqërueshëm sot, njerëzit e tjerë do t’ju përgjigjen njëlloj dhe madje do t’ju besojnë informacionin që mund t’i përdorni. Ky nuk do të jetë motivimi juaj, sigurisht, por nuk ka asnjë ligj kundër përfitimit nga ajo që dëgjoni.

 • binjaket

  Çështjet e parave duket se po ju shkaktojnë shqetësim për momentin, por a janë reale problemet tuaja të fluksit të parave apo janë iluzione të krijuara nga imagjinata juaj pjellore? Me shumë mundësi është kjo e fundit, ndaj mos u shqetësoni dhe lëreni fatin të marrë rrugën e tij.

 • gafore

  Kjo është një periudhë e veçantë e vitit dhe sigurisht që ndiheni të veçantë, por mos mendoni se mund të bëni si të doni dhe të largoheni. Përvoja duhet t’ju kishte mësuar se kur ndiheni më të fortë është shpesh kur jeni në gjendjen tuaj më të pambrojtur.

 • luani

  Pse po shikoni vazhdimisht mbi supe sikur diçka e keqe po ju zvarritet? Dielli në zonën më të ndjeshme të grafikut tuaj ndonjëherë mund të jetë i vështirë për t’u përballur me të, por mos e bëni edhe më të vështirë duke qenë tepër të frikësuar.

 • virgjeresha

  Mos pranoni vetëm atë që ju thotë një i ashtuquajtur ekspert sot – kontrolloni çdo fakt dhe shifër dhe më pas kontrollojini ato sërish për të qenë në anën e sigurt. Deri në kohën që të keni mbaruar, ndoshta do të jeni më ekspert se ata.

 • peshore

  Sigurohuni që punëdhënësi juaj dhe njerëzit e tjerë të rëndësishëm në sferën tuaj të punës të dinë se kush jeni dhe çfarë mund të bëni. Nuk ka rëndësi se sa i mirë mund të jeni në punën tuaj, do të viheni re vetëm nëse e shtyni fytyrën përpara.