Horoskopi i datës 8 korrik

Horoskopi ditor
 • dashi

  Ju mund të jeni të prirur t’i besoni paragjykimeve tuaja, por nëse dikush, gjykimi i të cilit vlerësoni, ju këshillon të keni kujdes sot, do të ishte e zgjuar ta dëgjoni. Mund të jetë se ata mund të shohin një kurth që ju, në nxitimin tuaj për të shtyrë përpara, diçka që e keni anashkaluar disi.

 • demi

  Afërdita, sundimtari juaj, është i fortë në zonën e grafikut tuaj që rregullon planet e udhëtimit dhe aktivitetet shoqërore, dhe ju duhet ta shfrytëzoni atë maksimalisht.  Pas disa ditësh do të ketë çështje më serioze për t’u marrë, kështu që argëtohuni sa të keni mundësi.

 • binjaket

  Të tjerët mund të jenë të mendimit se sa më shumë gjëra materiale të kenë aq më të lumtur do të jenë, por kjo sigurisht nuk është e vërtetë për ju. I vetmi lloj zotërimi që ka rëndësi tani është dashuria që merrni nga njerëzit që doni.

 • gafore

  Identifikoni pasionin tuaj nr. 1 dhe shkoni pas tij me çdo grimcë energjie fizike, mendore dhe emocionale që zotëroni. Dielli qëndron në shenjën tuaj edhe dy javë të tjera, kështu që vazhdoni dhe filloni të bëni disa gjëra vërtet të mira.

 • luani

  Duket se po i kushtoni shumë vëmendje asaj që thonë njerëzit e tjerë dhe jo aq sa duhet për atë që vetja juaj e brendshme po përpiqet t’ju thotë. Vendosni një pikë për të akorduar zëra të tjerë sot dhe dëgjoni vetëm atë zë të vogël brenda zemrës suaj.

 • virgjeresha

  Ajo që ndodh sot në një farë mënyre do ta bëjë të qartë se çdo gjë e vetme që ndodh në jetën tuaj, qoftë e mirë apo e keqe, është pjesë e një plani kozmik shumë më të gjerë dhe shumë më të lartë. Pra, pse të shqetësoheni kur gjithçka është e destinuar të vijë si duhet në fund?

 • peshore

  Edhe pse dikush në një pozicion pushteti ju ka lënë shumë përshtypje gjatë javëve të fundit, nuk duhet ta ndiqni verbërisht. Ju jeni ende shefi juaj dhe në fund të fundit vendimet që merrni duhet të jenë për përfitimin tuaj.