Horoskopi i datës 30 maj

 • dashi

  Planetët tregojnë se një mundësi për të fituar para serioze po shkon drejt jush, kështu që mbani sytë dhe veshët hapur dhe jini gati t’i kapni ato kur të shfaqen. Dhe mos u shqetësoni shumë se të tjerët mund të humbasin si rezultat i pasurimit tuaj.

 • demi

  Një valë entuziazmi për një aktivitet krijues do t’ju kapë sot dhe nuk do të jeni të lumtur derisa të përfundoni. Fakti është se duhet të kishte përfunduar shumë kohë më parë, por duket sikur universi po ju jep një mundësi tjetër – mos e humbisni.

 • binjaket

  Askush nuk do t’ju thërriste kurrë të përmbajtur, por ka raste kur ju pëlqen të jeni vetëm me mendimet tuaja dhe kjo është një prej tyre. Gjeni një vend ku mund të meditoni për kuptimin e jetës suaj dhe më pas kthehuni me entuziazëm të përtërirë.

 • gafore

  Shfrytëzojeni sa më shumë aktivitetin kozmik në fushën e miqësisë së grafikut tuaj për t’u bashkuar me njerëz shoqëria e të cilëve ju pëlqen. Ju mund të mos jeni në humor si i tillë, por jeni në disponim për të bashkëvepruar me ata, pikëpamjet e të cilëve për jetën ju intrigon.

 • luani

  Nëse besoni se meritoni më shumë njohje në frontin e punës, tani është koha për të folur dhe për t’u kujtuar punëdhënësve dhe kolegëve të vjetër se ju jeni një pasuri që nuk do të ishte e mençur ta shpërfillnin – ose mund të përfundoni duke iu bashkuar opozitës!

 • virgjeresha

  Ndiqni instiktet tuaja dhe besoni se ato do t’ju çojnë në drejtimin e duhur. Ju keni një talent për të parë edhe më tej dhe më thellë se shumica e njerëzve të tjerë dhe nëse e përdorni këtë talent sot mirë, njohuritë tuaja do të jenë fitimprurëse në ekstrem.

 • peshore

  Aktiviteti kozmik në zonën e pasurisë së grafikut tuaj do të përmirësojë situatën tuaj të fluksit të parave gjatë ditëve të ardhshme, por gjithashtu mund t’ju inkurajojë të shpenzoni çdo shtesë që bëni në momentin kur vendosni duart mbi të. Pak vetëdisiplinë do të shkojë shumë.