Horoskopi i datës 3 korrik

 • dashi

  Edhe pse të gjithë të tjerët në frontin e punës duken të lumtur të besojnë se po bëjnë punën më të mirë të mundshme, nuk jeni të bindur. Shtyjeni veten më fort sot dhe sigurohuni që të shtyni edhe kolegët tuaj, sepse një ose dy prej tyre e kanë marrë me lehtësi.

 • demi

  Me Merkurin që kundërshton planetin e fuqisë Pluton sot, me siguri do të hasni kundërshtime nga njerëzit në pozita autoriteti. Mos u mundoni t’i bindni që t’i shohin gjërat sipas mënyrës tuaj, sepse kjo nuk do të funksionojë. Në vend të kësaj, hiqni veten nga prania e tyre dhe punoni vetë.

 • binjaket

  Mund të jetë e lehtë të acarohesh me njerëz që me qëllim zvarritin këmbët e tyre, por pavarësisht se sa shumë përpiqesh t’i nxitosh sot, nuk do të kesh sukses. Thjesht pranoni që për momentin të paktën nëse dëshironi që diçka të bëhet, duhet ta bëni vetë.

 • gafore

  Vendimet e njerëzve të tjerë do të ndikojnë në situatën tuaj financiare gjatë 24 orëve të ardhshme, por tani jeni të vetëdijshëm se mund të merrni hapa për të siguruar që të mos humbni. Sidoqoftë, mos u habitni nëse një nga këto vendime sjell me të vërtetë një fitim.

 • luani

  Sot mund të prisni një lloj sfide dhe me shumë mundësi do të jetë e natyrës intelektuale. Nëse një mik apo koleg përpiqet të tregojë se bindjet tuaja janë të gabuara, ju duhet të mblidhni faktet tuaja dhe t’u tregoni atyre se nuk e dinë se për çfarë po flasin.

 • virgjeresha

  Nëse bëni një lloj gabimi sot, thjesht pranoni atë dhe vazhdoni përpara. Me Merkurin, sundimtarin tuaj, në kundërshtim me Plutonin, nuk do të shpëtoni duke pretenduar se nuk ishte faji juaj. Ju provuat diçka të ndryshme dhe nuk funksionoi – por të paktën u përpoqët.

 • peshore

  Mundohuni të mos përfshiheni në llojin e diskutimeve që në mënyrë të pashmangshme bëhen të këqija. Ju e dini se cilat tema duhet të shmangni dhe kushdo që përpiqet t’ju tërheqë në argumente pro dhe kundër duhet të ndërgjegjësohet se nuk jeni aspak të interesuar për pikëpamjet e tyre.