Horoskopi i datës 29 qershor

 • dashi

  Çështjet familjare do të shkojnë mirë këtë fundjavë pasi planeti juaj sundues Marsi lidhet mirë me Venusin në zonën e brendshme të grafikut tuaj. Mos u kurseni duke u thënë të dashurve se sa shumë i adhuroni ata. Sa më i hapur të jeni për ndjenjat tuaja, aq më shumë do t’ju adhurojnë edhe ata.

 • demi

  Besojini instinkteve tuaja këtë fundjavë dhe mos i dëgjoni ata që pretendojnë se dinë më shumë për tema të caktuara se ju. Edhe nëse dinë më shumë, ata nuk kanë aftësinë tuaj për t’i bashkuar pikat dhe për të parë pamjen më të madhe – dhe kjo është një pamje shumë e mirë!

 • binjaket

  Sa më shumë sakrifica të keni bërë javët e fundit, aq më shumë do të ndiheni të drejtë. Vetëm kini kujdes që të mos shkoni shumë larg dhe të tejkaloni sasinë e vullnetit të mirë që keni arritur të krijoni.

 • gafore

  Venusi, planeti i harmonisë, jo vetëm që po lëviz nëpër shenjën tuaj të lindjes, por lidhet me Marsin, planetin e energjisë, këtë fundjavë. Të paktën kjo do të thotë se jeta juaj e dashurisë do të përmirësohet në mënyrë dramatike gjatë ditëve të ardhshme.

 • luani

  Ju mund të dyshoni se një koleg e di se çfarë po bëjnë, por ju nuk keni zgjidhje tjetër veçse të regjistroheni në planet e tyre dhe të shpresoni që të mos ju çojnë në rrugë të gabuar. Fakti i thjeshtë është se fati juaj është në duart e tyre, ndaj ndihmojini që t’i bëjnë ato plane të funksionojnë.

 • virgjeresha

  Afërdita në zonën e grafikut tuaj që drejton aktivitetet në grup, do t’ju inkurajojë të mblidheni me miqtë e vjetër dhe të rinj, dhe të shijoni pjesën tuaj të argëtimit dhe lojërave. Ky është një nga ato raste të rralla kur gjërat serioze mund të humbasin.

 • peshore

  Planeti juaj në pushtet Venusi jo vetëm që po lëviz nëpër fushën e karrierës së grafikut tuaj për momentin, por bashkon forcat këtë fundjavë me Marsin, planetin e ambicieve. Çfarë do të thotë kjo në gjuhë të thjeshtë dhe të thjeshtë? Kjo do të thotë që ju nuk mund të humbni, kështu që shkoni tutje.