Horoskopi i datës 29 maj

Horoskopi sot,
 • dashi

  Lërini punëdhënësit dhe kolegët e vjetër të dinë se çfarë mendoni për ta sot, edhe nëse fjalët tuaja janë më pak se lajkatare. Nëse jeni vërtet të zgjuar, do të gjeni mënyra për t’i bërë kritikat tuaja të tingëllojnë si lavdërim. Ata do ta marrin mesazhin pa u mërzitur.

 • demi

  Do të shkoni shumë larg dhe do të thoni shumë gjatë 24 orëve të ardhshme. Në një farë mënyre kjo është mirë sepse kjo është një nga ato raste kur nevojitet ndershmëri totale si në shtëpi ashtu edhe në punë. Të tjerët do t’ju admirojnë që jeni të vërtetë ndaj natyrës suaj.

 • binjaket

  Kjo mund të mos jetë dita më e mirë për të marrë vendime të rëndësishme, veçanërisht nëse njerëzit e tjerë kanë fuqinë t’ju pengojnë të ndiqni qëllimet tuaja. A duhet të ecësh përpara me shpejtësinë maksimale pikërisht në këtë moment? Jo ju nuk e bëni, kështu që ngadalësoni.

 • gafore

  Ka vetëm kaq shumë orë në ditë dhe as një Gaforre nuk mund të shtojë minuta shtesë. Pasi ta keni pranuar këtë fakt, do të gjeni mënyra për të zvogëluar angazhimet ekzistuese, në mënyrë që të gjeni kohë për gjërat e reja që vijnë në jetën tuaj.

 • luani

  Nëse duhet t’i tregoni një kolegu se ku kanë gabuar, sigurohuni që ta bëni këtë në mënyrat më të buta. Vetëm për shkak se mund të jetë e lehtë për t’u tallur me ta nuk do të thotë që ju duhet ta bëni këtë. Ata do të vlerësojnë diskrecionin tuaj.

 • virgjeresha

  Mund të ketë shumë gjëra serioze që ndodhin në jetën tuaj, por ato nuk janë aq serioze sa duhet t’i qaseni secilit prej tyre si çështje jete dhe vdekjeje. Nëse e keni të vështirë të buzëqeshni, atëherë po e bëni gabim!

 • peshore

  Dikush që duket se është në anën tuaj është në fakt shumë ziliqar për suksesin tuaj dhe do të bëjë çmos për të minuar autoritetin tuaj nëse i jepet mundësia. Mbani vigjilentë sot dhe jini veçanërisht të kujdesshëm ndaj njerëzve që ju bëjnë lajka pa ndonjë arsye të mirë.