Horoskopi i datës 23 maj

 • dashi

  Ritmi i jetës mund të ketë qenë paksa i ngadaltë vonë, por kjo do të ndryshojë shumë. Aktiviteti kozmik në zonën më të hapur dhe dalëse të grafikut tuaj, plus hëna e plotë e sotme, do të thotë që ju mund të hiqni këmbën nga frena dhe të lëvizni më në fund.

 • demi

  Ngjarjet e fundit ju kanë ngritur shpirtin aq shumë saqë nuk besoni më se përpjekjet tuaja nuk kanë asnjë kuptim. Kujtojini vetes çdo orë dhe çdo minutë se vetëm ju e krijoni realitetin tuaj dhe se vetëm ju keni përgjegjësi për disponimin tuaj.

 • binjaket

  A ndiheni në krye të botës? Epo, duhet të jeni sepse fuqitë kozmike janë në anën tuaj dhe nëse nuk ndiheni dhjetë metra i gjatë tani, do ta bëni përpara fundit të javës. Është koha për ta rikthyer atë buzëqeshje në fytyrën tuaj.

 • gafore

  Ndaloni të kuptoni se jeta është kaq e vështirë dhe filloni të silleni sikur mund të bëni gjithçka që dëshironi – sepse mundeni! Qëndrimi juaj ndaj ngjarjeve të përditshme, qofshin ato “të mira” apo “të këqija”, është ajo që përcakton nëse udhëtimi juaj do të jetë i lehtë apo i vështirë.

 • luani

  Ngjarjet e fundit ju kanë dhënë disa mësime të vlefshme, ndër të cilat vetëm për shkak se njerëzit e tjerë zënë pozita pushteti dhe ndikimi nuk do të thotë se ata janë më të zgjuar se ju. Përkundrazi, ju jeni qartë në një ligë më të lartë.

 • virgjeresha

  Hëna e plotë e sotme do t’ju vërë në një farë mënyre ose në një tjetër, por kjo është një gjë e mirë sepse ju duhet të shtyheni në kufijtë tuaj në mënyrë që të dini se për çfarë jeni vërtet të aftë. Refuzoni të jeni të frikësuar dhe refuzoni të jeni një dështim.

 • peshore

  Ajo që menduat se ishte kaq e rëndësishme dje nuk do të thotë asgjë për ju sot, kështu që jini të pamëshirshëm dhe hiqni dorë nga shansi i parë që të jepet. Ka dhjetëra gjëra që po ndodhin në botë që janë shumë më të denja për vëmendjen tuaj.