Horoskopi i datës 17 maj

 • dashi

  Dëshira për të shpjeguar veten do të jetë dërrmuese sot, por mos shkoni shumë larg dhe filloni t’u tregoni njerëzve gjëra që nuk kanë nevojë t’i dinë. Nëse nuk jeni nën presion për të folur për atë që keni bërë, mund të jetë më e mençur të heshtni.

 • demi

  Jeta është e mirë dhe bëhet më e mirë çdo minutë, orë, ditë, prandaj mos u shqetësoni për të kaluarën, por përqendrohuni në të ardhmen më të veçantë. Me një humor në zemrën tuaj dhe një buzëqeshje në fytyrën tuaj, nuk ka asgjë që nuk mund të arrini.

 • binjaket

  Sundimtari juaj Mërkuri është në shesh me planetin Pluton në fuqi sot, kështu që do t’ju duhet të shikoni se çfarë thoni në të gjitha situatat, por veçanërisht kur keni të bëni me njerëz në pozita autoriteti. Ata mund ta marrin me të vërtetë shumë seriozisht atë që për ty mund të ishte thjeshtë si shaka.

 • gafore

  Vështrimet tuaja për atë që po ndodh në botë mund të jenë më të qarta se të shumicës së njerëzve të tjerë, por si mund ta përdorni këtë fakt për të ndryshuar jetën e atyre njerëzve për mirë? Ju mund të filloni duke u përkushtuar për të përhapur fjalën. Mos rri i heshtur.

 • luani

  Mbajini sytë dhe veshët hapur sot, sepse ajo që thotë ose bën një mik ose koleg pune mund t’ju drejtojë në një drejtim të ri, një drejtim për të cilin më parë nuk keni qenë në dijeni. Gjithmonë ka diçka të re për të kuptuar, për veten dhe për njerëzit e tjerë.

 • virgjeresha

  Mërkuri, planeti juaj sundues, është i vendosur mirë në grafikun tuaj sot, por është gjithashtu në mosmarrëveshje me planetin e fuqisë Pluton. Çfarë do të thotë kjo është që ju duhet të mendoni me shumë kujdes përpara se të flisni gjatë 24 orëve të ardhshme. Mbani mend, fjalët mund të lëndojnë dhe shërojnë.

 • peshore

  Mesazhi i yjeve është se nëse nuk thoni asgjë për hir të një ekzistence paqësore, mund të ketë një sasi të madhe kaosi në jetën tuaj më vonë. Nëse besoni se ajo që ata përreth jush po bëjnë është e gabuar, DUHET të flisni për këtë.