Horoskopi i datës 14 mars

Horoskopi
 • dashi

  Ju mund të kuptoni se jeni pak më emocionues se zakonisht sot, por tani jeni të vetëdijshëm për këtë fakt, mund të ndërmerrni hapa për të mos reaguar tepër. Nëse i kujtoni vetes shpesh se jo të gjithë e shohin botën njësoj si ju, atëherë duhet të jeni mirë.

 • demi

  Mund të ndodhë që dikush ju ka zhgënjyer, por mos e hiqni plotësisht nga jeta juaj. Planetët sugjerojnë se nuk kishte asnjë qëllim keqdashës dhe me pak vullnet të mirë nga të dyja palët mund të ktheheni sërish në marrëdhënie miqësore.

 • binjaket

  Është me rëndësi të madhe që të mos merrni asgjë si të mirëqenë gjatë 24 orëve të ardhshme. Meqenëse Mërkuri, sundimtari juaj, aktualisht është në kundërshtim me Marsin, mund të ketë pasoja serioze nëse besoni atë që ju thonë të tjerët pa i kontrolluar vetë faktet.

 • gafore

  Diçka për të cilën keni punuar për një periudhë të konsiderueshme kohore ka arritur në fazën ku duhet të vendosni nëse do ta vazhdoni përpara apo do ta braktisni dhe ta përqendroni energjinë tuaj diku tjetër. Ju keni arritur deri këtu, kështu që mund të shkoni deri në fund.

 • luani

  Lajmet që merrni nga një burim i papritur mund të mos ju pëlqejnë, por do ta dini menjëherë se janë të vërteta dhe duhet të merren parasysh. Fakti që nuk ju prek drejtpërdrejt është i parëndësishëm, sepse do të prekë njerëzit që doni.

 • virgjeresha

  Diçka që dëgjoni sot, do t’ju tërheqë vëmendjen dhe do të kërkoni të dini më shumë. Mendja juaj e mprehtë do ta kuptojë menjëherë se mund të ketë një këndvështrim fitimprurës ndaj tij, kështu që merrni informacionin dhe përdorni atë për qëllimet tuaja.

 • peshore

  Një mik duket tepër emocional për momentin dhe ju duhet ta bëni detyrën tuaj të zbuloni se çfarë i ka mërzitur aq shumë. Aftësia juaj për të parë të gjitha anët e një historie do t’ju mundësojë të kuptoni situatën dhe të ofroni disa këshilla praktike.