Horoskopi i datës 11 qershor

 • dashi

  Kini kujdes se çfarë fjalësh përdorni sot, sepse nëse u jepni të tjerëve përshtypjen se po tregoheni të pasjellshëm pa ndonjë arsye të mirë, ata mund të kthehen kundër jush dhe do të vuajnë si miqësitë, ashtu edhe financat tuaja. Fol bukur ose mos fol fare!

 • demi

  Mund t’ju duhet të hiqni dorë nga një ëndërr që e mbani në mendje për një kohë të gjatë, por pasi të jetë zhdukur do të ketë vend për ëndrra të reja që të vijnë. Shpresojmë që këtë herë ato të jenë më realiste.

 • binjaket

  Kohët e fundit ka pasur kaq shumë kaos dhe konfuzion në botën tuaj, saqë mund të bënit me një pushim, por planetët tregojnë se do të ketë më shumë dramë sot. Pasi ta keni trajtuar atë, megjithatë, atëherë mund të largoheni për një kohë shumë të nevojshme për mua.

 • gafore

  Edhe pse mund të mos keni shumë entuziazëm për atë që duhet të bëni sot, duhet të përpiqeni ta bëni mirë sepse reputacioni juaj është në linjë. Njerëzit në pozitat e pushtetit po ju vëzhgojnë nga afër, prandaj sigurohuni që atyre u pëlqen ajo që shohin.

 • luani

  Për shkak se nuk jeni ai lloji që tërhiqeni në një konfrontim, duhet të bëni gjithçka që keni në fuqi sot për të shmangur situatat që kërkojnë luftë ose arratisje. Me Marsin dhe Plutonin që veprojnë kundër jush, asnjë opsion nuk ka të ngjarë të funksionojë mirë.

 • virgjeresha

  Ju mund të tundoheni të shkoni në blunë e gjerë atje, por planetët paralajmërojnë se dramat që lini pas do të jenë ende aty kur të ktheheni. Një alternativë më e mirë do të ishte që fillimisht të merreni me ta dhe më pas të bëni një pushim për t’u rikuperuar.

 • peshore

  Një projekt i ri pa dyshim që ju ka ndezur dhe emocionuar sërish për jetën, por mos nxitoni në të pa e menduar seriozisht që kërkon. Nëse një punë ia vlen të bësh, ia vlen ta bësh sa më mirë që mundesh.