Horoskopi ditor, parashikimet e yjeve për sot

 • dashi

  Lërini të tjerët të bëjnë punën e tyre. Delegoni sa më shumë që të jetë e mundur te të tjerët. Ju jeni më mirë të mërkurën si dirigjent i grupit sesa si një nga lojtarët. Drejtoni rrugën në vend që të kapeni me gjithë punën e rëndë.

 • demi

  Të mërkurën mund të përballeni me disa kundërshtime. Mos mendoni për asnjë minutë se do të jeni në gjendje ta shmangni atë. Ju gjithashtu mund të ngriheni në këmbë dhe të përballeni me situatën në vend që të përpiqeni të fshiheni dhe të pretendoni se nuk keni asnjë lidhje me të.

 • binjaket

  Të mërkurën do të keni një hapësirë të konsiderueshme të frymëmarrjes, ndaj përfitoni prej saj. Vlerësoni situatën tuaj pa u kapur nga drama që ju rrethon. Vetëm kjo kohë do të jetë jashtëzakonisht e vlefshme në lidhje me efikasitetin tuaj të përgjithshëm.

 • gafore

  Bëni një hap aventures përpara të mërkurën. Mos kini frikë të shfrytëzoni një shans. Rreziku i madh sjell shpërblim të madh. Për momentin mund të mos ndiheni se jeni në një terren krejtësisht të qëndrueshëm me karrierën tuaj, por kjo është diçka e mirë.

 • luani

  Një objektiv që i keni vënë vetes rreth tre muaj më parë po përballet me kundërshtime të vështira. Në vend të kësaj, përdorni këtë kohë të vështirë për të modifikuar planin tuaj dhe për të dalë me një qasje më realiste për ëndrrën tuaj.

 • virgjeresha

  Jeni gati për të ecur përpara, por ndiheni sikur njerëzit përreth jush janë ende një hap prapa. Ndoshta tregu që dëshironi të synoni është një hap prapa. Mos u shqetësoni. Kjo është mundësia juaj për të dhënë shembullin.

 • peshore

  Nëse jeni duke kërkuar për një punë të re, të mërkurën është një ditë e mirë për ju. Dërgoni CV-në tuaj me email tek punëdhënësit për të cilët dëshironi të punoni. Takohuni me një mik për drekë, nëse është e mundur.