E keni menduar se çfarë thotë Horoskopi për ju sot?

 • dashi

  Për një muaj mund ta kesh pasur të vështirë të komunikosh me njerëz të afërt. S’ka asgjë për t’u shqetësuar, por mund të të bëjë të ndihesh i paekuilibrifikuar. Kjo është një ditë e madhe për të zgjidhur konfliktet gjatë muajit të kaluar ose për të sqaruar ndjenjat e të tjerëve. Mos ki frikë të luash “e vërtetë ose sfidë”.

 • demi

  Ju prireni ta jetoni jetën tuaj tërthorazi nëpërmjet partnerit tuaj dhe sot mund të kuptoni se kjo nuk është e shëndetshme për ju. Ndoshta e kupton se po jep më shumë nga vetja sesa kthehesh, duke i shteruar energjitë vetes. Ji egoist sot. Duhet të bësh diçka për veten një herë dhe është koha!

 • binjaket

  Ka mundësi që ndryshimet që keni kaluar kohët e fundit të mos përfundojnë plotësisht. Madje mund ta kesh të vështirë t’i heqësh qafe të gjitha. Rilindja juaj do të jetë e plotë vetëm pasi të keni përcaktuar qartë dëshirat tuaja. Përdore sot për të menduar se çfarë do. Gjërat nuk janë plotësisht të qarta.

 • gafore

  I fsheh nevojat e tua emocionale nga të tjerët, por duhet t’i besosh dikujt që të shprehë ndjenjat e tua. Ai person duhet t’i marrë me mend sekretet tuaja më të thella por sot mund të kurseni shumë kohë në jetën tuaj të dashurisë nëse thjesht i tregoni partnerit se çfarë doni nga marrëdhënia juaj apo edhe çfarë do të donit të ndryshonit në lidhje me të. Fol për këtë. Partneri yt dëgjon.

 • luani

  Sot mund të doni të ndryshoni disa nga vlerat morale dhe shoqërore që pengojnë marrëdhëniet. Pasi t’i keni kapërcyer vetë këto lloj pengesash dhe të keni parë të tjerët t’i luftojnë ato, keni vendosur se është koha t’i eliminoni ato një herë e përgjithmonë. Vetëm kujdesu të respektosh jetën private të të dashurve të tu. Jo të gjithë janë aq të hapur sa ti!

 • virgjeresha

  Njerëzit që të rrethojnë ndonjëherë e kanë të vështirë të kuptojnë se ku po shkon. Ti jeton në një botë imagjinare që nuk ka të bëjë fare me realitetin. Nëse vendos të qëndrosh në shtëpi dhe të shtrihesh në shtëpi, nuk do të kesh probleme. Nëse të duhet të shkosh në punë, përpiqu të jesh sa më i qartë me të tjerët. Nëse jo, propozimet e tua mund të bien në vesh të shurdhër.

 • peshore

  Mund të kesh dyshime në ditët e ardhshme. Mos merrni vendime të rëndësishme për të ardhmen tuaj gjatë kësaj periudhe relativisht joproduktive. Nëse dikush në jetën tënde profesionale ose personale të kërkon të bësh më shumë, mund të tundohesh të frenosh pa e ditur vërtet pse. Prit një minutë para se t’i përgjigjesh kësaj pyetjeje.