Rozë

Hiqet nga Youtube videoklipi i Ledrit me Sarën

Pak muaj më parë Ledri solli një nga projektet më të dashura nga publiku dhe fjala është për videoklipin me Sarën “Gjendje”.

Por pas lajmeve se çifti është ndarë, videoklipi nuk ekziston më në Youtube meqenëse është listuar si një video private nga pronari i llogarisë në Youtube.

Nga ana tjetër disa po e akuzojnë çiftin se po gënjejnë publikun vetëm për pak vëmendje.

/Shqip.com