Lajme

Hapet rruga për qarkullim Klinë – Gjakovë

Është hapur për qarkullim rruga Gjakovë – Dollc, në fshatin Volljakë.

Inxhinierët kanë këshilluar që kalimi të bëhet me kujdes.

Policia e Kosovës është deklaruar lidhur me shembjen e dheut në rrugën Klinë – Gjakovë.

Zëdhënësi i Policisë për Rajonin e Pejës, Driton Rugova, ka thënë për media se për shembjen e dheut janë njoftuar pas mesnatës dhe se rruga vazhdon të jetë e bllokuar.

“Policia e Kosovës është informuar për shembjen e dheut në orën 01:00 pas mesnatës. Policia ka dalë në vendngjarje, pra ku është shembur dheu në Volljakë, ku edhe janë duke u kryer punime. Rruga vazhdon të jetë e pakalueshme edhe në momentin që po flasim. Në vendngjarje është edhe kompania që është duke i kryer punimet dhe po mundohemi që të largojmë dheun”, ka thënë Rugova. 

/Shqip.com