Lajme

Haliti: Nuk kam objekte afariste e as nëntë vetura

Deputeti i PDK-së, Xhavit Haliti

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Xhavit Haliti, ka thënë se “nuk ka objekte afariste e as nëntë vetura”, shkruan SHQIP.

Ai tha se të dhënat e pasurisë së përbashkët familjare, në Agjencinë Kundër Korrupsionit janë ngatërruar me të dhënat e ish-deputetit Xhavit Ukaj.

Haliti, theksoi se raportimet “ishin të porositura për ta dëmtuat atë dhe PDK-në”.

“Për këtë rast, do të ndërmarrë të gjitha veprimet ligjore për të zbardhur të vërtetën, duke i paditur të gjithë ata që shpifin kundër meje për qëllime të caktuara”.

Agjencia Kundër Korrupsionit, ka publikuar pasuritë e zyrtarëve.

Deklarimi i pasurisë të zyrtarëve është i obliguar me ligj. /SHQIP.COM

Shqip.com
Çmimet e derivateve në Kosovë Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës.
  • Dizel: 1.61
  • Benzine: 1.34
  • Gas: 0.76
Sot : 30/09/2022