Kulturë Kino

Filmat e rinj që do të vijnë në Netflix në tetor

Netflix gjatë muajit tetor do të sjellë një sërë filmash.

Më poshtë mund t’i gjeni shtatë zgjedhjet kryesore të filmave të rinj më të mirë dhe më të pritur që do të dalin në shërbim muajin e ardhshëm.

All Quiet on the Western Front

Një film që mund të jetë një pretendent i madh në Oscars vitin e ardhshëm.

Me regji të Edward Berger, filmi paraqet veçanërisht talentin e Daniel Brühl.

The School for Good and Evil

The School from Good and Evil , një përshtatje e re fantazie e drejtuar nga Paul Fieg.

Filmi do të ndjekë dy miqtë më të mirë që e gjejnë veten në anët e kundërta të shkollës ku ata ndjekin, gjë që i vendos njerëzit në heronj.

The Stranger

I shpallur për herë të parë në verë, ky film i Joel Edgerton, do të ketë një shfaqje të vogël teatrale, ka kaluar nën radar, por do të shfaqet në tetor.

The Good Nurse

Duke përshtatur librin e Charles Graeber, filmi flet për një kujdestare e cili përfundimisht kapet dhe implikohet në vdekjen e qindra pacientëve.

Call Me By Your Name (2017)

Call Me By Your Name ndjek një 17-vjeçare që krijon një lidhje që ndryshon jetën me një asistent hulumtues.

Missing Link (2019)

Me regji të Chris Butler, ky film i ndjek z. Link duke rekrutuar eksploruesin Sir Lionel Frost për të ndihmuar në gjetjen e të afërmve të tij të humbur prej kohësh në luginën e përrallshme të Shangri-La.

Toni Morrison: The Pieces I Am (2019)

Së fundi, me një dokumentar mbi romancierin amerikan Toni Morison, i njohur më së miri për librat si Beloved, The Blueest Eye dhe Song of Solomon.