Festivali feminist “FemArt”, për dhjetë ditë bënë thirrje për barazi e drejtësi

Festivali feminist më i madh në Kosovë e rajon mbahet edhe sivjet. Festivali FemArt, do të mbledhë artistët dhe aktivistet vendore e ndërkombëtare, me moton “Nga revolucioni në evolucion”. Në festival do të shfaqen aftësitë e grave artiste, për t’u përmbushur, inspiruar e për të gjetur paqen.  “Mblidhemi për të festuar një dekadë të njohjes … Continue reading Festivali feminist “FemArt”, për dhjetë ditë bënë thirrje për barazi e drejtësi