Rozë

E papritur! Çfarë ndodhi në sfidën e Florian Agalliut përballë Baby G

Dy finalistët më pak të votuar nga publiku ishin Florian Agalliu dhe Baby G.

Ata “u përleshën” të dy në sfidë, ku fituese doli Baby G, por nuk respektoi rregullat e lojës, e për pasojë fituesi do të zgjidhet nga publiku përmes televotimit të hapur për dy fermerët.

Flori dhe Baby G do të shkojnë “kokë më kokë” në televotim.

“Për secilin nga konkurrentët janë 6 dyer, ku secili do hapi dyert. Duhet të gjeni çelsa në topat e vendosura brenda një komerdare. Dy dyert e verdha nuk kanë kyç, por duhet të merrni topat dhe të bëni kosh. Tek dera e bardhë keni 4 tullumbaca, ku ka thumbat dhe ju duhet të çani tullumbacat. Tek dera e fundiut, brenda shalqirit keni nga 1 çelsë, do çani shalqin, do hapnin derën dhe do i bini gongut”, tha ndër të tjera Bes Kallaku.

/Shqip.com