Rozë

Dua Lipa tregon se çfarë e frymëzon tek gratë shqiptare

Për katër vite radhazi, Dua Lipa ka qenë një ambasadore globale për YSL Beauty dhe imazhi i parfumit “Libre”. Jo më kot është një nga artistet me flokët dhe lëkurënn më të mirë.

Megjithatë në një intervistë dhënë së fundmi ajo u pyet ndër të tjera se cfarë këshilla bukurie ka marrë gjatë kohës në Kosovë dhe nga gratë shqiptare në përgjithësi dhe përgjigjia e Duas ishte fantastike.

“Nuk do të thosha domosdoshmërisht se ekziston një trend i bukurisë, por gjëja që më duket më frymëzuese tek gratë kosovare është vetëbesimi i tyre”, u përgjigj Dua Lipa.

/Shqip.com