Rozë

Çka po ndodh me Edonën?

Edona ka diskutuar gjatë natës me Albyn në dhomën e gjumit.

Ajo tha se nuk po mundet më, dhe se nuk ka “nerva të zihet me askënd” për 200 mijë euro.

Edona poashtu tha se është lodhur brenda dhe se banorët e tjerë janë aty pasi sipas saj, nuk kanë asgjë jashtë.

/Shqip.com