Rozë

Çiljeta dhe Alban Hoxha shkëmbejnë puthje e përqafime pasionante në finalen e “Ferma VIP”

Prej 3 muajash në izolim, malli i fermerëve për familjarët është shumë i madh.

Ata janë mjaftuar vetëm me takime të pakta që u janë mundësuar nga Agai, por jo me të gjithë kanë hequr mallin dhe merakun.

Çiljeta gjatë qëndrimit të saj është takuar më nënën dhe dy djemtë, ndërsa mungesën dhe mallin për partnerin e saj Alban Hoxha e ka shprehur çdo moment.

Teksa në spektaklin e finales së madhe finalistët po hynin një nga një, Çiljeta iu hodh në krah Albanit, sapo e pa.

/Shqip.com