Art Jetese

Cilat janë shkaqet që u dërgojnë në depresion?

Ilustrim.

Ka shumë shkaktarë që juve mund të ju çojnë në depresion si: traumat, dhimbja, problemet financiare dhe papunësia.

Në të vërtetë, nuk mund të ketë një arsye konkrete pse ju vuani nga depresioni, por studiuesit rendisin edhe disa nga shkaktarët më të pazakonshëm si janë:

Moti gjatë verës

Pirja e duhanit

Sëmundja tiroide

Shprehia për të fjetur pak

Mbingarkesa nga Facebook

Fundi i një shfaqje televizive apo filmi

Vendi ku ju jetoni

Mungesa e peshkut në shujtat tuaja

Marrëdhëniet jo të mira me vëllezërit e motrat

Pilulat që konsumohen për lindje

/Shqip.com