Rozë

Banori i BBVA do të largohet nga shtëpia, për kë?

Banori i Big Brother VIP Albania, Armaldo është shprehur se do të largohet nga shtëpia.

Ai vendosi që këtë javë t’ia kaloi lidershipin e shtëpisë Valbonës, pasi dëshiron të dalë nga shtëpia, pasi ka një grua shtatzënë dhe një vajzë që kanë nevojë për kujdesin e tij.

Duke folur me Luizin, Armaldo tha se nuk ka më moshë të merret me Big Brother, por Luizi i tha atij se thjesht nuk ka moshë të merret me fjalë që fliten pas shpine. 

Armaldo e pyeti Kiarën për vendimin e lidershipit, për të cilën Kiara tha se ai duhet ta mbajë edhe këtë javë.

Por, më pas ai i tha Valbonës se ndryshoi mendim dhe se do të jetë edhe këtë javë lider.

/Shqip.com