Rozë

Ashpërsohen debatet mes Eglës dhe Heidit

Vijojnë tensionet e forta në shtëpinë e Big Brother, të cilat këtë herë kanë pasur për protagonist Eglën dhe Heidin, me aktoren që e etiketoi këtë të fundit si lace.

Ofendimet ishin të ashpra nga ana e Eglës, ndërsa Heidi ka kontrolluar emociononet.

Pjesë nga debati

Egla: Je vetëm një poshtërsirë, kaq.

Heidi: Shumë mirë, faleminderit.

Egla: Jo këtë lojë me mua. O gocë e poshtër. Tall ti këllqin tënd të vogël me mua? Të më thuash ti mua që po më ikën truri. Po më ikën mi, sigurisht. Nuk jam duke e fshehur trurin unë si puna jote. Unë nuk po fsheh emocionet.

Heidi: As unë.

Egla: Unë në ty dhe atë çunin kam investuar kohë cilësorë. Kam investuar, ashtu siç ti më ke bërë të besoj, respekt prej vërteti, të thellë Baçi.

Heidi: Dhe na shave pastaj. Dhe paqëndrueshmëri, kaq.

Egla: Mos më dublo. Më dëgjo deri në fund, nëse ke këllqe të më dëgjosh. Natën e suitës Baçi, ti bërë një gabim.

/Shqip.com