Rozë

Arta – Mbresës: Sa vjet jetë i ki, aq vjet e pi cigaren

Debatet në mes të Artës dhe Mbresës, kanë vazhduar edhe këtë prime.

Qysh në hyrje të Mbresës, debatet mes tyre nuk kanë të ndalur.

Mbresa, i tha Artës se është mjaft egoiste pasi i disa gjëra të saja të caktuara, e gjithashtu tha se ka pasur pritshmëri që Arta nuk do t’i dalë kundër në prime.

Arta, gjatë një klipi të ndarë në prime shihet të thotë për Mbresën  “Sa vjet jetë i ki, aq vjet e pi cigaren”.

Kjo ngjalli edhe debate të ashpra mes të dyjave e që më pas u inkuadrua edhe Andi.

/Shqip.com