Lajme Botë

Apple prezanton sot iPhone 14

Foto nga: CNN

Apple pritet të prezantojë linjën e saj të iPhone 14 , të mërkurën.

Prezantimi i produktit, do të zhvillohet në selinë e Apple në Cupertino, Kaliforni, dhe do të transmetohet drejtpërdrejt në faqen e internetit të Apple dhe kanalet e mediave sociale.

Foto nga: Apple

Ngjarja do të fillojë në orën 10:00 PT/13:00 ET të mërkurën dhe CNN Business do të transmetojë drejtpërdrejt atë, transmeton CNN.

Parashikimet tregojnë se modeli i fundit Pro është pak më i hollë, dhe niveli shumë i papëlqyer rreth sistemit të kamerës së përparme do të mungojë në modelet e reja të iPhone.

Foto nga: Unbox Therapy

Vëzhguesit e Apple po entuziazmohen gjithashtu për një përmirësim të mundshëm të madh të cilësisë së kamerës me iPhone 14 – ndoshta një që mund të xhirojë video 8K. Nëse kjo ndodh, mund të jetë ndër ndryshimet më të mëdha në cilësinë e kamerës së iPhone deri më sot.

Ka sugjerime që Apple mund të heqë dorë nga iPhone-i i tij më i lirë dhe me madhësi mini në linjën 14, në mënyrë që ata të mos konkurrojnë me shitjet e iPhone SE./Shqip.com

Shqip.com
Çmimet e derivateve në Kosovë Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës.
  • Dizel: 1.60
  • Benzine: 1.33
  • Gas: 0.76
Sot : 28/09/2022