Teknologji

Aplikacionet e smartfonëve që ua thjeshtojnë jetën

Smartfonët tanë janë bërë një varësi e përditshme! Shumica e njerëzve nuk mund të kalojnë një ditë pa shfletuar rrjetin ose pa kontrolluar përditësimet më të fundit në mediat sociale.

Aplikacioni Sunrise është një aplikacion iPhone që shërben si një orë alarmi, duke ju zgjuar 15 minuta para lindjes së diellit për një fillim qetësues të ditës suaj.

Aplikacioni Flipboard është një aplikacion që thjeshton gjetjen dhe leximin e lajmeve që bazohen në interesat tuaja. Ai ofron një përvojë pa reklama dhe ju lejon të personalizoni burimin tuaj të lajmeve.

Waze është një aplikacion navigimi shumë i saktë që ofron përditësime trafiku në kohë reale, raporte aksidentesh dhe informacione mbi rrugët. Është një opsion më i besueshëm për të lëvizur se shumica e aplikacioneve të navigimit.

Adobe Fill & Sign ju lejon të importoni dhe modifikoni dokumente dhe imazhe PDF, duke e bërë të lehtë nënshkrimin dhe ruajtjen e dokumenteve në mënyrë digjitale. Është një mjet i dobishëm për trajtimin e dokumenteve.

Shazam identifikon këngët duke dhënë menjëherë titullin dhe artistin e këngës. Është e përkryer për të zbuluar të preferuarat e reja.

Rootd është një aplikacion iPhone dhe Android i krijuar për të ndihmuar individët me ankth. Ai ofron mësime të drejtuara, ushtrime të frymëmarrjes, ditar dhe ndihmë për sulmin e panikut, duke e bërë atë një mjet të vlefshëm për menaxhimin e stresit.

Cookpad është një aplikacion recetash që ju lidh me një gamë të larmishme recetash. Kjo ju lejon të ruani recetat tuaja të preferuara, të menaxhoni listat e blerjeve dhe të zbuloni pjata të reja bazuar në preferencat tuaja. Është një mjet i dobishëm për kuzhinierët dhe amvisat e shtëpisë.

Google Hangouts është një aplikacion i gjithanshëm i bisedës me video që mbështet bisedat në grup dhe ndarjen e ekranit, duke e bërë atë një zgjedhje të përshtatshme për t’u lidhur me miqtë dhe familjen.

Goodreads është aplikacioni për dashamirësit e leximit, që ju mundëson të vlerësoni dhe rishikoni librat, të krijoni një listë leximi dhe të merrni pjesë në sfidat e leximit. Gjithashtu ju lidh me miqtë për të ndarë përvojat tuaja të leximit.

/Shqip.com