Rozë

Andi i thotë shkurt Gresës: Nuk ka shanse të jemi çift, pa dalë jashtë 

Andi dhe Gresa

Raporti në mes të Andit dhe Gresës në shtëpinë e Big Brother VIP është mjaft i mirë.

Ndërsa, për këtë ata kanë pasur një diskutim, ata kanë folur rreth eksperiencës që po e përjetojnë.

Andi ka theksuar, se “ata nuk mund të jenë çift, pa dalë jashtë nga shtëpia”.

“U bënë 50 ditë, jemi duke jetuar bashkë, do të thotë 24/7 tanë kohën është njëlloj si me dalë në disa takime e ku me dit sa sendi, ‘cool’ në rregull. Por, përsëri çift pa dalë jashtë, e pa i shikuar sendet jashtë, nuk ka shanse, ta them tani”, i ka thënë Andi, Gresës.

/Shqip.com