Lajme

Ambasadori gjerman: Bëjmë thirrje për qetësi

Jorn Rohde - Ambasador i Gjermanisë në Kosovë

Bashkëpunim të institucioneve vendëse të sigurisë me ato ndërkombëtare, ka kërkuar ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde.

Ai i ka dhënë mbështetje reagimit të ambasadorit të SHBA-ve.

“Plotësisht dakord. U bëjmë thirrje të gjithëve që të përmbahen nga përshkallëzimi, u bëjmë thirrje autoriteteve kosovare që të punojnë ngushtë me KFOR-in dhe EULEX-in”, ka shkruar Rohde.

/Shqip.com