Rozë

Albi lë shtëpinë, përplaset me Arbër Hajdarin

Mbrëmjen e sotme në nominim kanë qenë të gjithë djemtë e shtëpisë si pasojë e kutisë të Pandorës që pati Sara.

Kjo ka bërë që ata të jenë më aktivë gjatë këtyre ditëve.

Ai që ka lënë shtëpinë është Albi Nako, i cili dhe pse pritej të fillonte lojën e përfundoi atë.

Albi u përcoll nga banorët ku shfaqen mërzi shumë prej tyre.

Kurse, në studio Albi nuk u pajtua me mendimin e opinionistit Arbër Hajdarit, madje e akuzoi për disa fjalë që kishte thënë sa ishte brenda.

/Shqip.com