Rozë

A u detyrua BBK që ta fusë në shtëpi Vedat Bajramin shkaku i Luis Ejllit?

Vedati Bajrami është banori më i ri, i cili gjatë natës së prime është bashkuar në shtëpi, me shumë surpiza.

Ai tha se arsyeja pse po hyn në shtëpi është për shkak se do të sfidohet, si dhe publiku ta njeh më privatësinë edhe rutinën e tij.

Pas kësaj kanë filluar edhe komentet e publikut, ku kanë krahasuar me Luizin, i cili është në Big Brother Albania.

“E keni vendos këtë pasi po e shihni Luizin”, “S’mund të jetë sa Luizi|, “E kotë prapë Luizi është më I mirë”, ishin disa nga komentet.

Kjo simpati për Luizin ka ardhur pas sëmundjes që ai ka treguar dhe sjelljes së banorëve.

/Shqip.com