Rozë

A do të ketë një anëtar të ri në familjen e dyshes së njohur?

Sarah Berisha ka realizuar një pyetësor në rrjetet sociale dhe kurioziteti i njerëzve është i shumtë lidhur me marrëdhënien e saj.

Një pyetje i është bërë asaj në lidhje me romancën me DJ PM, e cila po vazhdon edhe pas Big Brother Vip 2.

Sarah nuk ka hezituar të përgjigjet edhe për planet për rritjen e familjes.

/Shqip.com