Lajme

98 raste aktive me COVID-19

Momentalisht në Kosovë janë 98 raste aktive me COVID-19

Po ashtu sipas statistikave gjatë 24-të orëve të fundit janë shënuar nëntë raste pozitive dhe nuk është shënuar asnjë rast i vdekjes.

Statistikat

Numri i të hospitalizuarëve është nëntë.

Ministria e Shëndetësisë vazhdimisht po apelon tek qytetaret që ti nënshtrohen procesit të vaksinimit.

/Shqip.com