Lajme

88 raste aktive me COVID-19

Në Kosovë momentalisht janë 88 raste aktive me COVID-19.

Po ashtu gjatë 24-të orëve të fundit janë shënuar 2 raste te reja dhe nuk është shënuar asnjë rast i vdekjes.

42 është numri i të shëruarave.

Statistikat

Me dozën e parë janë vaksinuar 904 mijë e 256, me dozën e dytë 824 mijë e 630 qytetarë, me dozën e tretë 105 mijë e 111 ndërsa me dozën e katërt janë vaksinuar 1 mijë e 775 qytetarë./Shqip.com

Shqip.com
Çmimet e derivateve në Kosovë Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës.
  • Dizel: 1.61
  • Benzine: 1.34
  • Gas: 0.76
Sot : 30/09/2022