Lajme

657 raste aktive me COVID-19

Momentalisht në Kosovë janë 657 raste aktive me COVID-19.

Po ashtu gjatë 24-të orëve të fundit janë shënuar 49 raste pozitive dhe nuk ka pasur humbje jete.

Sa i përket numrit të shëruarve, në total janë 166 qytetarë të shëruar.

Statistikat

Me dozën e parë janë përforcuar 904 mijë e 155 qytetarë, me dozën e dytë 824 mijë e 538, me dozën e tretë 105 mijë e 18 qytetarë ndërsa me dozën e katërt 1 mijë e 727 qytetarë./Shqip.com

Shqip.com
Çmimet e derivateve në Kosovë Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës.
  • Dizel: 1.61
  • Benzine: 1.34
  • Gas: 0.76
Sot : 30/09/2022