Lajme

349 raste aktive me COVID-19

Momentalisht në Kosovë janë 349 raste aktive me COVID-19.

Po ashtu gjatë 24-të orëve të fundit janë shënuar 42 raste pozitive por nuk është shënuar asnjë rast i vdekjes.

Numri i të shëruarave nga COVID-19 është 64.

Me dozën e parë janë vaksinuar 904 mijë e 201 qytetarë, me dozën e dytë janë vaksinuar 824 mijë e 570 qytetarë, me dozën e tretë janë vaksinuar 105 mijë e 58 qytetarë dhe me dozën e katërt janë vaksinuar 1 mijë e 746 qytetarë./Shqip.com

Shqip.com
Çmimet e derivateve në Kosovë Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës.
  • Dizel: 1.61
  • Benzine: 1.34
  • Gas: 0.76
Sot : 30/09/2022